-

Η εταιρεία Fireplace Services ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης και εγκατάστασης τζακιών. Μέσω μιας σημαντικής συνεργασίας με την εταιρεία "Τζάκια Καπουλάς", εδραιωθήκαμε στο χώρο ως αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών με υψηλά πρότυπα και βαθιά επαγγελματική γνώση στον κλάδο των τζακιών.
 
Σήμερα, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας. Αναβαθμίζουμε εστίες σε ενεργειακά αποδοτικά συστήματα, εκτελούμε συντηρήσεις και καθαρισμούς τζακιών για να διασφαλίσουμε την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους, τοποθετούμε καμινάδες για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια, εγκαθιστούμε ενεργειακές εστίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.
 
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε ατομικές συμβουλές και προτάσεις προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό των πελατών μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ικανοποιούμε τους πελάτες μας στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
 
Στην Fireplace Services, δεσμευόμαστε για τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού μας, προκειμένου να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον κλάδο των τζακιών. Επίσης, επενδύουμε σε προηγμένο εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική και ασφαλή εκτέλεση των υπηρεσιών μας.
 
Αναζητάτε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για τα τζάκια σας; Εμπιστευθείτε την Fireplace Services. Η ομάδα μας θα είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας και να εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίησή σας.